Vi prøver også andre ting – men det skal visst ikke være lett

(Torsdag 15. juli) En halv måned er gått siden mitt siste innlegg. Som handlet om LMs problemer med og på den nye publisereren. Tildels elementære ting. Som å kunne få lagt ut bilder på forsiden.

Og de to ukene som er passert har mer og mindre vært preget av enda flere problemer, bare avbrutt av noen få gledelige gjennombrudd publiseringsteknisk.

Dagen i går var av typen rive-meg-i-håret. For hvor ble det av reklamebannerne? Og annet innhold, såkalte småprogram, i sidestolpen på høyre del av forsiden.

Tilbake står bare musikkfilene (en smilende nyvinning på innholdssiden, men likevel),noen nyhetslenker til nrk.no, en innholdsoversikt for LM – og en kalender.

Men vi får ta det derfra, som det heter i dag, og ikke minst se å få publisert noe annet stoff enn om oss selv. Aktuelle nyhetstemaer står nærmest i kø for å bli tatt i. Og i e-posten ligger flere pressemeldinger, aktuelle de også, og venter på å bli redigert.

Til avslutning har jeg spart på en oppdatering om besøkstallene, der trenden peker sakte, men sikkert opp.

Eksempler fra denne uken: Tirsdag 542 besøk. Mandag: 893, og bare én dag siden LM og WordPress ble ett har besøkstallet vært høyere.

Hits: 7