Vi prøver å knekke forsidenøtten

Jada! Tidlig krøkes. Som god fotograf skal bli. Men overskrifter er stundom forkortningens kunst. Derfor har vi blant annet også bildetekster og ingresser med mer. I alle fall: Våre yngste fotografers svar på Emil i Lønneberga – funnet i resepsjonen hos Farvelabben i Oslo – er kommet bra tidlig i gang med sakene, hva? Og med god gammeldags rullefilm, dere! – Stå på, Eeemiiiil! (LM Arkivfoto/ Svein-H, Strand, 2008)

Hvordan kan vi omskape forsiden til en arena for henvisninger til artikler og reportasjer “innafor”, pluss avsluttende korte saker?

Dette prøver vi nå relativt intenst å finne ut av. Det er jo ikke til å holde ut at vi ikke kan vise et eneste bilde der, bare den ene overskriften etter den andre.

Vi har derfor startet et målrettet arbeid med å avdekke eventuelle skjulte hemmeligheter i – eller bak – WordPress-publisererens omfattende meny. Samtidig – rettere parallelt – skal det arbeides med å redigere og publisere mer innhold.

Når vi ikke har mer arbeidskraft å sette inn, så må det bli flere timer ved spakene.

Men utenfor veggene bygger en sommer seg opp, noe som setter sine grenser for “prosjektet” selv om redaktøren ikke kjenner til ferieplaner som forutsetter mye fravær.

 

Litt å se på mens vi jobber bak kulissene

Hits: 4