Nei – det var ingen “oppgradering”!

(08.06.21) En skummel egenskap ved vår nye publiserer: Legger ut plakat om at siden er under oppgradering – uten at dette er tilsiktet. Vi fikk i morges tips om dette, og at det angivelig hadde vært full “plakatdag” i går.

Men telleverket ved midnatt viste nær 500 besøk. Og vårt interne redigeringssystem var i bruk gjennom mesteparten av dagen uten at noen feilmelding var å se. Det hele er derfor et mysterium – så langt.

Ved 08-tiden i dag kunne vi på mobilutgaven selv se at plakaten var det eneste vi hadde å by leserne på. Og ved redaksjonens PC: Jo, på hovedkontrollen var “Coming Soon Mode” slått på. Til jeg slo den av. 

Enten forklaringen er sånn eller sånn, så føyer det seg bare inn i rekken av uønskede egenskaper ved vår WordPress-løsning.

En full gjennomgang av innstillinger m.v. pågår fortsatt med ekstern hjelp. Men fra nå bare på kveldstid og i helger, siden vår BI-student har fått seg fulltids sommerjobb.  

Enten det var full eller bare delvis “plakatdag” i går (og i natt): Vi beklager! En rutinemessig sjekk for uønskede plakater står fra i dag på programmet. 

Hits: 0