www.lokalmagasinet.no NYHETER | WP tar LM inn en ny tid Ti. 27. okt. 2020
Meny

WP tar LM inn en ny tidEn god del WordPress-skepsis har gjort seg gjeldende i den innledende fase også hos vår huskatte Bamse, som dette arkivbildet tydelig viser. Men foran åpningen av innsyn til Fase 2, så har det lysnet både for den ene og den andre. Og Bamse er med i det som blir et stort og håndplukket fotoarkiv. (LM-foto: Svein-H. Strand)

(02.06.19) Her er vi igjen! En ny runde med bygge- og lærearbeid på WordPress (WP) falt sammen med økonomiarbeid opp mot frist for skattemelding / næringsoppgave. Litt fritid har vi faktisk også kostet på oss. Og i dag legges siste hånd på Fase 2 av innhold i den nye publiseringsløsningen.

Den gode mestringsfølelsen for vår WP i skreddersøm begynner så smått å komme. Det gjør også en følelse av at vi tar på en teknologi som på flere måter åpner for å videreføre LM i en ny tid. Og dét enten du leser den på desktop/PC eller på mobil eller nettbrett.

Her legges det til rette for at nettavisa kan og vil framstå som bredere enn i dag.

Menysystemet åpner for å gi aktualitets- og bakgrunnsstoff en like framtredende plass som de rene nyhetssakene.

En bedre match for LMs slagord "Fra fortid og nåtid" kunne vi ikke fått!

Dette er bare noen av utvidelsene i forhold til standard WP som leverandøren har lagt inn for oss:

► Designmal med automatisk mobiltilpasning.

► For bilder, som får enda bedre plass enn nå: Både galleri- og slideshowsystem. Tidsbesparende automatisk nedskalering av store bildefiler. En integrert YouTube-funksjon følger også med.

► Videre har vi fått et system som gir raskere visning av nettsider. Et eget sikkerhetssystem har bl.a. brannmur og hackersperre. Og det føres fortløpende statistikk fra avansert brukermåling.


Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland