www.lokalmagasinet.no NYHETER | WordPress I SKREDDERSØM! Ma. 30. nov. 2020
Meny

WordPress I SKREDDERSØM!

(25.04.17) Da er vi endelig i gang med å teste ut og bli kjent med WordPress! De siste justeringer av "riggen" ble gjort av leverandøren i går formiddag, og om ettermiddagen ble det satt opp innlogging for redaksjonen. Første utprøving ble litt krevende, med prøving og feiling til langt på natt.

Den nye publiseringsløsningen for Lokalmagasinet.no er levert av Info Helgeland.

Dette er skreddersøm for lokale webmastere.

Ekstra-funksjoner i forhold til standard WP er mange. Her er noen av utvidelsene:

- Designmal med automatisk mobiltilpasning - Helt ny internmeny - Gallerisystem - Slideshowsystem - Youtube-funksjon - Statistikk, avansert brukermåling - Søkemotor-tilpasning - Sikkerhetssystem med brannmur, hackersperre, o.l. - Backupløsning til eget bruk - Oppgradert editor både for sider og sidemoduler - Automatisk nedskalering av store billedfiler - Forbedret søkefunksjon.

Det er svært mange valgmuligheter å forholde seg til, blant annet et artikkelsystem som er atskilt fra nyhetssystemet. Kort sagt: Mye å lære og venne seg til innimellom de faste daglige oppgaver.

WP-løsningen kan derfor kanskje ikke bli tatt i ordinært bruk før om en måneds tid. Alternativet hadde vært å ta minst en uke med full driftsstans i redaksjonen, og det ønsker vi selvfølgelig ikke.

Red.

Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland