www.lokalmagasinet.no NYHETER | Vinmonopolet i Son vil bli betjent av ferdig opplærte Ma. 30. nov. 2020
Meny

Vinmonopolet i Son vil bli betjent av ferdig opplærte

Publisert 09.05.16 (Reporter Svein-H. Strand) Vinmonopolet Son som åpner i torsdag 12. mai skal driftes av kategori 6-butikken Vinmonopolet Vinterbro. Det opplyser distriktssjef Lise-Gro Ramdahl til Lokalmagasinet.no.

► – Det vil si at det er butikksjef Stein Hebnes som har ansvaret for begge butikkene, tilføyer Ramdahl.

– Vi bruker da ferdig opplærte og dyktige ansatte fra butikken på Vinterbro også i Son, i tillegg til sommerhjelper som er under opplæring nå.

Den historiske etableringen i Son, Vinmonopolets andre butikk innenfor Vestby kommune, åpner som kategori 2-butikk i "Kiwi-gården" med ca 400 merker som fast sortiment. Relativt beskjedent sammenliknet med kategori 4-butikken i Vestby med sine ca 950 merker. 

► Men i tillegg kommer, i Son som i alle kategori 2-7-butikker, testvarer og det som benevnes som "spesielle partivarer". Til sammen ca 250 varer ekstra, ifølge Vinmonopolets hjemmeside.

Skal vi ta denne ekstraposten som en trøst for at butikken åpner såpass lavt i kategori som én over de nye miniutsalgene med sine 180 merker? Vestby åpnet for øvrig i kategori 3, men butikken smatt fort opp et hakk basert på høyere salgstall enn anslått foran åpningen. Det vil neppe overraske mange dersom det samme skjer i Son.

Åpningen markeres behørig kl. 10 med alkoholfri drikke. Den røde snor skal klippes av ordfører Tom A. Ludvigsen.

Når anledningen byr seg naturlig fram i en nyhetssetting: Litt stengt blir det både her og der senere i mai: Vinmonopolets butikker og Kundesenteret er stengt på pinseaften 14. mai, andre pinsedag 16. mai og 17. mai.
Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland