www.lokalmagasinet.no NYHETER | Velkommen til kulturdagene på Heggedal Hovedgård Lø. 5. des. 2020
Meny

– Velkommen til kulturdagene på Heggedal Hovedgård!


De første båtturistene lokkes til Son allerede fra forsommeren av. Her fra en en maksdag en av de første dagene i juni i fjor. Under: Fra Son Blomster, en av de særpregede butikkene der du også får atskillig mer enn blomster og ting som hører til. Under: Nederst: Pinsen er sesongstart for tilreisende og hyttefolk. Det er handlekø på Brygga Mat.

Publisert 06.02.13. Oppdatert 07.02.13 Med litt bistand fra LM: Handelsstanden i Son får i disse dager en hyggelig invitasjon om å være representert under kulturdagene på Heggedal Hovedgård i Asker på forsommeren.

♦ Det er nemlig blitt lagt merke til, av besøkende derfra, at selv et lite sted med et begrenset antall butikker kan framby varer som er av interesse for blant andre båtturister.

Arrangøren Heggedal Lions Club tenker også å la dette bli et årlig tilbud som går på rundgang blant de små turiststedene i Oslofjorden.

Arrangementet finner sted tidlig i juni.


♦  - Men tiden flyr fort for en arrangør. Derfor vil vi sette pris på å få en oversikt snarest mulig over hvor mange fra handelsstanden i Son som er interessert i å komme.

Det sier arrangørens representant Bjarne Bakkene til LM. Han tar gjerne imot henvendelser og gir mer informasjon direkte på tlf. 951 36 612.

Interesserte kan også få oversendt en datafil med oversikt over bordfordelingen i utstillingsområdet.


Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland