www.lokalmagasinet.no NYHETER | Velkommen, adventstiden! Ma. 30. nov. 2020
Meny

Velkommen, adventstiden!

Publisert 30.11.14 Adventstiden er her fra i dag, og på Son torg ble årets julegran av peneste sort i kveld tent av Son Næringsforening etter en, alt i alt, kjempelang nedtelling av vår lokale skuespiller Rune Hekkelstrand før den vanlige gange med sanger rundt treet. Det var bodsalg, Såner Skolekorps og Soon Etter Frokost spilte både det ene og det andre, og det krydde som vanlig av voksne og barn med og uten fakler. LMs utsendte hadde kamerakrøll og leverte usedvanlig elendige bilder. Men julegrana er knipset i kveld. Etterpå.


Årets Sonsengel for å gjøre folk glade ble ikke bare én, men to. Nemlig ekteparet Knut Christian og Gro Halland (bildet) gjennom arbeidet de har nedlagt og nedlegger med de tusener av gamle handelsgjenstander i Hallanderiet, den originale og interessante nyskaping blant Hollenderstadens attraksjoner. Et adventsinnpakket kunstverk som synlig bevis ble overrakt av fjorårets Sonsengel Arild Midthun, vår og landets eneste autoriserte Donald Duck-tegner.

Julenissen viste seg smått om senn. Men ikke et førjulssnøkorn var å se verken i lufta eller på bakken. Og alle som sto og gikk merket at det nye torget med omgivelser er brusteinsbelagt og "innringet" så det holder og vel så det. Men det skal det gjøres noe med. Etter jul. Her og nå oppfordres alle, absolutt alle, til å la julegrana og alle de pene lysene på den være i adventsfred! oopserver
Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland