www.lokalmagasinet.no NYHETER | Utekonserter i system på Oliven Fr. 30. okt. 2020
Meny

Utekonserter i system på Oliven

Publisert 08.07.16. Oppdatert 11:13 John B. Malden som arbeider med booking er blitt musikkansvarlig for Café Oliven i Son. Sammen har de nå satt konserter i system, og det er blitt gjort investeringer av bl.a tak over utescenen.

► – Vi har som intensjon å fremme lokale musikere samt hente inn mer etablerte artister, forteller han til LM, og legger fram nedenstående program for resten av sommeren.

Opplegget har i starten vært rammet av avlysning på grunn av dårlig vær, og det understrekes at alle oppsatte konserter er væravhengig.

8.7. RUTHERDFORD med Sons egen Kai Rutherford Dybedahl. Spiller egne og coverlåter i drivende rock`n roll stil. Bandet består av Kai Rutherford Dybedahl, Jon-Egil Ramslie, Kjell Solheim og Christian Clasén. Alle med lang fartstid.

14.7. OLE STAVETEIG, kjent gitar virituos fra Florø. Mest kjent for samarbeid med flere kjente artister som Ole Paus og sine versjoner av Jimi Hendrix samt egen komponerte melodier. Han har vært flere ganger på TV med sitt eminente spill på to gitarer samtidig, og tapping.

20.7. PUB FLOYD, kjent tributeband for Pink Floyd.

21.7. STEINAR ALBRIGTSEN med Monica Nordlie. Trenger vel ikke noe mer presentasjon uten at de denne gang har med seg gjesteartisten TERJE TYSLAND som spiller for første gang i Son.

28.7. TBA to be announced. Mulig overraskelse på gang.

29.7. OLE PAUS, en gjenganger og sommerhøydare på Oliven.

4.8. ROLLING THE STONES, tribute band til Rolling Stones med mange kjente artister.

11.8. OTTAR Big Hand JOHANSEN. Kjent helt tilbake til 70 tallet for sin country/rock og samarbeid med bl.a. Claudia Scott.

18.8. LARS WAGLE band. Et band som spiller egne og coverlåter i Mark Knophler/Dire Straits-stil.

25.8. TBA to be announced. Mulig overraskelse på gang.

Son har også andre aktører på banen, som f.eks Gallerihagen med konserter gjerne på lørdag ettermiddag og kveld, samt SOON Burgerhouse i Thornegården som vil ha trubadurer og spesialtilbud til barn i sin flotte bakgård, tilføyer John B. Malden.
Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland