www.lokalmagasinet.no NYHETER | Topp nordisk visepoet til Son Ti. 20. okt. 2020
Meny

Topp nordisk visepoet til Son 

Publisert 26.09.13. Heisann visevenner! De fleste av oss har vel innrettet livet slik at det er visekveld på Son Kro annen hver torsdag, og annen hver torsdag ikke. Men ingen regel uten unntak. Torsdag 17. oktober kl. 19 blir det en ekstra visekveld. Vi har fått en enestående mulighet til å få en av de fineste visepoetene i Norden til å holde konsert hos Soon Viseklubb.

Promoteringsfoto.

Det er Charlie Engstrand Sommar (bildet) fra Sverige som er på Norge-besøk og legger veien innom Son.

♦ Vi har fått en sponsor til å betale honoraret hans, Bengt på kroa har lovet å lage ekstra god mat til ham, og jeg har lovet ham fullt hus.

Da gjenstår det bare å holde av torsdag 17.10., eventuelt kansellere alle inngåtte avtaler, invitere med seg alt som kan krype og gå, møte opp på kroa i god tid, bestille et glass eller to og nyte svensk mollstemt samtidspoesi fra øverste hylle!

Vi ser det litt an om det blir Åpen scene etterpå. Det er for så vidt ingenting i veien for det, men det blir kanskje litt sent. Ta med gitar og trekkespell for sikkerhets skyld!

Og bare for å ha sagt det: mannen er en liten sensasjon som man bør ha opplevd en gang her i livet. Jeg for min del vil ikke gå glipp av denne konserten!

Konserten begynner altså kl.19, og den varer ca halvannen time. Det er fri entré. Günter

Hør og se Charlie Engstrand Sommar på YouTube i den flotte Som en Skugga.
Se også omtale her på Sverigesradio.se Red.

Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland