www.lokalmagasinet.no NYHETER | To LM-rekorder i krevende tider Ti. 27. okt. 2020
Meny

To LM-rekorder i krevende tider

(04.04.19) Minst én ny rekord ble stilt i utsikt før trafikktallene for LM i mars skulle summeres. Og så ble det to. For første gang hadde vi over tre tusen besøk i gjennomsnitt per dag, nærmere bestemt 3100.

► Til tross for enkelte dager med relativt lave tall, så ble det i mars registrert til sammen nøyaktig 96.100 såkalt vellykkede forespørsler til serveren. Den andre rekorden ble satt da vi 28. mars sprengte 5000-tallet og dét med god margin: 5528 lyder den nye rekorden for dagsbesøket.

For å si det rett ut: Et besøk vi ikke kunne drømme om så sent som for halvannet år siden, da vi jublet over de gode tallene vi hadde den gang!

► Dette er en flott stimulans i en krevende, for ikke å si vanskelig, omstilling til det som på mange måter blir en ny måte å publisere innholdet vårt på. Og når konsistensen i dette skal vurderes, så er det viktig å få med seg dette:

Leserne forsyner seg fortsatt godt fra vårt store og varierte arkiv. På besøkene ble det i gjennomsnitt per dag lastet ned 23.470 sider for visning. I gjennomsnitt 7,5 sider per besøk. Og bare så det er sagt: Dette inkluderer et forholdsvis lite antall "tekniske sider". Det vil si sider som brukes av redaksjonen i online redigering.

Svein-H. Strand
LM-redaktør og utgiver
Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland