www.lokalmagasinet.no NYHETER | SVs Bård Vegar Solhjell taler hos Ap i Son To. 26. nov. 2020
Meny

SVs Bård Vegar Solhjell taler i Son

Publisert 30.04.13. (Reporter Svein-H. Strand) En SV-er skal tale på Vestby Arbeiderpartis 1. mai-samling. Det er rett nok en soning som skal entre talerstolen i Glenneparken i Son, likevel snakker vi om en av toppene i Sosialistisk Venstreparti, Bård Vegar Solhjell. Hovedtaler i fjorårets historiske fellesarrangement var også en SV-er høyt oppe, nemlig visepresident i Stortinget, SV's Akhtar Schaudry.

Offisielt pressefoto

Miljøvernminister Solhjell (bildet) skal ikke ha vært vanskelig å overtale, og programmet for dagen er ellers lagt opp i samarbeid med Vestby SV.

Opp på talerstolen skal også nestleder i AUF, Åsmund Grøver Aukrust fra Bærum. Han er fjerdekandidat på stortingsvalglista for Arbeiderpartiet i Akershus, og han er visepresident i IUSY (International Union of Socialist Youth).    

På grunn av de omfattende gatearbeidene
som ennå pågår i Son sentrum, må demonstrasjonstoget med Såner Skolekorps i spissen denne gang droppe Son eldresenter som startsted. Klokka 12.30 starter toget derfor østfra, fra Grevlingen ungdomsskole, og går ned til Kiwi ved brygga og videre til Glenneparken, der samlingen starter 13.15.

Parolene i år er: "Bygg Hølen skole nå!"; "Nei til kutt i sykelønnen – Stem rød/grønt"; "Ja til velferd – Nei til skattelette!"; "Norsk lønn i Norge – Nei til sosial dumping"; "Ja til arbeidstakers rettigheter – Stem rød/grønt!"; "Fritt Palestina – stopp Israels okkupasjon".


Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland