www.lokalmagasinet.no NYHETER | Super LM-sommer så langt – Son i NB!-registeret mest lest Sø. 27. sep. 2020
Meny

Super LM-sommer så langt – 

Son i NB!-registeret mest lest

Publisert 29.06.13. (LM Nyhetsdesk Helg) I juni har LM per i går hatt besøk fra over 5400 ulike IP-adresser. Beste dag: 477 unike besøk. Lesere fra hele 62 land og andre toppdomener har vært innom. Stadig flere av disse bruker oversettingsprogrammet Google Translate. Én dag før månedsslutt er det Sons inntreden i Riksantikvarens NB!-register som er mest lastet ned. På andreplass kommunalreportasjen om at Vestby kan få 40.000 innbyggere om 27 år dersom veksten i innbyggertallet fortsetter som i dag.

Illustrasjonsfoto: Stock.Exchng

♦ Noen av sakene blant de ti på topp har hatt lengre liggetid enn andre. Og ikke alle leser LM på daglig basis. Statistikken gir likevel en brukbar indikasjon på hva som har fattet størst interesse blant så mange som over 4800 besøkte sider med egen URL-adresse.

Nyhetssaker som avsluttes på forsiden kan serverloggen naturlig nok ikke lage statistikk for, annet enn som besøk rett inn til forsiden domenets åpningsside for alle som ikke går inn via lenke til "innsidesaker".

I statistikken som gjengis her, er noen eldre magasinsaker holdt utenfor selv om de skårer hyggelig bra. Noen av disse lever åpenbart et "e-post-liv", der det utveksles lenker.

Og selvsagt: Fra lenketreff på søkemotorer.

De tre sakene som kom "på pallen" er da:

1# Son i NB!-registeret fra i dag

2# 40.000 innbyggere i Vestby med veksttakt som i dag

3# Funnene på Son torg skal tildekkes

4# Hakk i hel fulgte bildealbumet fra åpningen av "Son middelaldertorg" Selv med liggetid bare halve måneden, klarte denne fotoreportasjen fra 16. mai å komme blant de mest leste også i forrige måned. Oversiktssiden med småbilder til å klikke på har nå til sammen snart 300 treff, og i tillegg kommer treff på enkeltbilder i den store serien. Bildealbumet var forholdsvis tidkrevende å lage innenfor ordinær, "enmannsbetjent vakt" med den teknikken LM rår over. Hyggelig å få bekreftet at det var strevet verdt!

5# Druknet nesten ved brygga

6# IKEA-saken klistret til kommunedelplanen

7# Informasjon og bilder av LMs utvalgte malerier ved Munch-jubileet

8# Bygningssjefen bommet på firemetersregelen    

9# Program for Son Kystkultursenter sommeren 2013

10# Krank samfunnsplanlegging

Vi konstaterer til slutt at Lokalmagasinet.no har svært hyggelige besøkstall så langt i sommer, med unike dagsbesøk (første besøk for dagen) fra jevnt over ca 400 til 450 ulike IP-adresser. Månedens beste dag var 4. juni med 477, tett fulgt av 17. juni med 472 unike besøk. 

Gjennom måneden har det per i dag vært besøk fra hele 5408 ulike IP-adresser. Lesere fra i alt 62 land og andre toppdomener som bl.a. .com, .net og .org har gjennomført vellykkede forespørsler til Lokalmagasinet.no. En betydelig andel av besøkene fra utlandet genereres av Twitter-kontoen LMExtra som nå har flere hundre utenlandske følgere, vesentlig fra engelskspråklige land. Disse besøkende klikker seg videre til nettstedet fra lenke i vår Twitter-profil eller fra lenke til saker vi publiserer.

LM setter Son og Vestby på kartet!
Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland