www.lokalmagasinet.no NYHETER | Sol over LMs juli-besøk On. 2. des. 2020
Meny

Sol over LMs juli-besøk

Publisert 03.08.16 Det ble en god del skiftende vær her i den store sommermåneden juli. Men over LMs besøkstall skinte det sommersol som kanskje aldri før! Telleverket stanset på 20.850 vellykkede forespørsler til serveren. Det utgjør en økning på hele 31 prosent sammenliknet med juli i fjor.

► Så får det heller være at det var 3,9 prosent færre sidevisninger enn for ett år siden, for det var likevel så mange som 240.092 nedlastninger. Dette inluderer et lite antall sider som bare benyttes av redaksjonen, til online redigering.

Av dette leser vi at en god del nye lesere har orientert seg i LM-arkivet som nå teller rundt 8500 sider med egen HTML-adresse.

Stoffet på en håndfull av disse sidene er til enhver tid "skrudd av" for visning på nettet av ulike redaksjonelle grunner. Også disse kan forekomme på søketreff hos Google, men da bare med en melding om at du ikke har tilgang til innholdet.

18. juli hadde vi månedens høyeste besøkstall: 804.

► Ser vi på første besøk for dagen fra en og samme IP-adresse (unike besøkende), så var 31. juli månedens toppdag. Serveren registrerte da vellykkede forespørsler fra 607 ulike IP-adresser. Høyere tall har vært registrert, men aldri i juli etter det vi kan se på en rask sjekk bakover.


Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland