www.lokalmagasinet.no NYHETER | Smekkfullt på bokslipp! On. 2. des. 2020
Meny

Smekkfullt på bokslipp!


Lørdag 31.10.15 Oppdatert senest 01.11.15 11:32 (Tekst og foto: Svein-H. Strand)  Det var smekkfullt på Son Kro da boka SON PÅ LANGS ... og litt på tvers, fra Soon og Omegns Vel, ble sluppet, med innledende musikkunderholdning (bildet over).


Ordfører Tom Anders Ludvigsen var invitert for å ta imot eksemplar nummer 1 på vegne av Vestby kommune. Han kvitterte med en fyldig takketale adressert til det sterke frivillige miljø i Son, og lovet at boka skal få en framtredende plass på ordførerkontoret.


Velleder og bokredaktør Ivar Gudmundsen introduserte boka og ideen bak. Her leser han bokas hoveddikt, Elsket og savnet, av Rolf Jørgensen fra 1988. Det kan også sies å være en sammenføyning av bokprosjektene fra vellet gjennom tidene, helt tilbake til de tre utgavene av Jul ved fjorden på 1920-tallet.

Ivar Gudmundsen fikk sin velfortjente hyllest, her en god klem av Anne Kristin Hagen fra markedsførings- og salgskomiteen for boka.

 

Redaksjonskomiteens Knut Chr. Hallan med fraktbrevet som viser hvordan de første 198 av 2000 eksemplarer kom til Son, de siste med ekspressbud fra Gardermoen i går kveld: Fra trykkeriet i Litauen torsdag ettermiddag i bil til flyplassen i Tallinn, videre med fly til Gdansk, Leipzig, København og med ankomst til Gardermoen ved 18:30-tiden.
Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland