www.lokalmagasinet.no NYHETER | Slik dekker vi KULTURDØGNET Fr. 4. des. 2020
Meny

Slik dekker vi KULTURDØGNET

(20.08.18) Redaksjonen har prioritert å publisere korte innlegg og videoer på vår Facebook-side Her i Son. Med et så tettpakket program over to dager og fordelt på mange arenaer, har det ligget tilrette for mer "instant journalism" fra utvalgte poster. Dette er Facebooks styrke sett fra et journalistisk synspunkt, ikke minst muligheten for å kunne publisere rett fra en mobil. Videoer er det for øvrig ikke teknisk mulig å legge ut på LM. Parallelt med flere innlegg på Facebook forbereder vi nå noen fotosamlinger fra utvalgte arrangementer. Tanken er at disse skal publiseres dels i LM, dels i Herison.no. Nedenfor er det noen smakebiter.

Malene Markussen, sanger og låtskriver fra Oslo, var blant de uheldige som sto på programmet i regnbyger og kastevind på første del av første dag. Her har klokka såvidt passert 14:30, og ordføreren i Vestby skulle stått på torgets store scene og foretatt den offisielle åpning. Men tilhørere var det sørgelig tynt med, og åpningstalen ble i stedet holdt i kulturteltet i Glenneparken der 37 kunstnere viste fram noen av sine arbeider. (LM-fotos: Svein-H. Strand)


Fra søndagens flotte veteranbilutstilling på torget. Her var det mange lekre detaljer å studere. For ikke å glemme, den helhetlige estetikk som preger flere av bilene. Men for de eldste, ned til 1930-talls Ford, var det nok hvor utrolig blanke og velstelte de var som vakte størst interesse.
Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland