www.lokalmagasinet.no NYHETER | Sjørøverbilder bortgjemt i kiste! Ma. 30. nov. 2020
Meny

Sjørøverbilder bortgjemt i kiste!


Vi illustrerer denne gode nyheten med et bilde av den mesterlige, kunnskapsrike sjørøverkvinnen Schjøte Schigne, alias Signe Heimdal, som hadde en viktig rolle på Kystkultursenteret lørdag. Foran et fekteoppgjør med Alex den infernalsk grusomme, viste hun fram sitt hemmelige våpen: Den selvlagde klubba som kan hamle opp med det meste av denslags. 

(18.07.18) Det aller meste av mysteriet med de bortkomne bildene fra Sjørøverdagen på lørdag er nå oppklart. En sjørøverlærling som ikke skal nevnes med navn, mente at flere av bildene burde spares til en passende anledning.

Dermed gikk lærlingen langt utover sine fullmakter og la dem i en bortgjemt skattekiste under dekk, i Sjørøver-Magasinets spesielle lasterom. Men noen hadde hvisket noen ord i redaktørens øre, og angeren meldte seg tungt etter redaksjonsmøtet vårt i går. 

Redaksjonsmøtet bestemte for øvrig at rikelig med store bilder skal tilfalle søstermagasinet Herison.no, og et flott startbilde kom på plass på førstesia der allerede like etter at møtet var ferdig. Trykk her, så skal du se!

Onsdagshilsen fra Kaper-redaktøren. Som altså har knipset alle bildene, bare så det er klart som vannet i Sjørøverkilden ved Maritangen! 


Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland