www.lokalmagasinet.no NYHETER | Se bildene fra Såner ungdomsskole i dag Ti. 20. okt. 2020
Meny


LM-foto: Sturla Strand

SE BILDENE FRA SÅNER UNGDOMSSKOLE I DAG


(17.04.18. Oppdatert 18.04.18, senest 11:59) Skoleanlegget, som ble oppført i 1964, har stort sett stått tomt siden skolen ble nedlagt høsten 2005. Og mange undres: Hvordan ser det egentlig ut på gamle Såner ungdomsskole i dag? Dra og ta godt med eksteriørbilder til arkivet, for der er det tynt.

Det var oppdraget LMs fotograf Sturla Strand fikk. Han kom tilbake med både eksteriørbilder og en serie interiørbilder, blant annet fra sitt gamle klasserom der ikke mye er som det var. Som det går fram av bildene, så har det vært et lite taggerparadis her de siste årene. En videofilm har vært innspilt her, blir vi fortalt.

For i skolebygningen var saker og ting på gang, med fokus på gjenbruk. Og anlegget skal omsider tas i bruk igjen. Dette kommer det en egen nyhetssak om.


Her var det svømmebasseng, gymsal og skolekjøkken.


Flash-back for fotografen! Dette var klasserommet mitt, og rett ved døra her hadde jeg pulten min. Men den store boksen på veggen, med strøm-meterne, sto ikke der den gang. I det hele tatt, ikke mye som minner om hva dette var, konstaterer han.


En taggerhilsen.


En annerledes hilsen.


Utsikt mot gamle E 6.


Takk for titten. Men hva kunne gjenbrukes her, tro? Følg med, følg med!

Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland