www.lokalmagasinet.no NYHETER | Ros for LMs aprilspøk Fr. 4. des. 2020
Meny

Ros for LMs aprilspøk

Publisert 02.04.13 Ordførerens pressekonferanse på Son Spa i formiddag kommer ikke til å finne sted. Og det store jordet ved Sonsveien stasjon kommer fortsatt til å ligge ubrukt i overskuelig framtid.

Ja, kort sagt: Gårsdagens oppslag i LM om at IKEA dropper Delijordet i Vestby var helt på jordet og årets aprilspøk fra vår side. Saken gikk også en runde på Twitter, og responsen har alt i alt vært overraskende stor og hyggelig både fra lesere som gikk fem på og andre. Den hadde visst en kjerne av jugersakens klassiske elementer i den forstand at den bygget på en aktuell sak med en markert problemstilling og kunne jo, nesten, være sant.

På minussiden: Saken var for kort. Her må vi bare skylde på unntakstilstanden som ennå ikke har sluppet taket i redaksjonen etter vår lange nedetid fra internett.

LM-redaktøren som sto bak idé og tekst har prikket inn mange lokale aprilspøksaker gjennom flere tiår. I fjor ble det gjort et historisk unntak fra det lokale konsept. Meldingen om at aprilspøksaker i nyhetsmediene skulle forbys, gikk flere runder på Twitter også etter 1. april... 

IKEA dropper Delijordet – vil til Sonsveien

Publisert 01.04.13 Det har i påsken oppstått en stor endring i møbelgiganten IKEAs etableringsplaner i Vestby. Den norske toppledelsen innser at de er kommet i et tids- og kostnadsmessig uføre med etableringsplanene på Delijordet i Vestby sentrum. HELE SAKEN, som var LMs aprilspøk
Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland