www.lokalmagasinet.no NYHETER | Rettelse: Sju av 25 Solsiden-leiligheter er solgt så langt Lø. 5. des. 2020
Meny

Rettelse: Sju av 25 Solsiden-leiligheter er solgt så langt

Publisert 27.08.13. Endret 15:55. Son Eienom AS' Solsiden-prosjekt som nå er i salg omfatter 25 leiligheter, ikke 36 som LM skrev i går. Av disse er det nå solgt sju leiligheter, ikke åtte som vi skrev i går. Det framgår av prosjektets egen hjemmeside www.solsidenson.no. Men redaksjonens regneform var åpenbart ikke den beste i går, og vi beklager.

Eiendommene selges gjennom eiendomsmegler. Ikke overraskende er det i Hus 4 og 5 langs bryggekanten, med de dyreste leilighetene, andelen usolgte leiligheter er størst. Noen av leilighetene var forhåndssolgt da det ble åpnet for ordinært salg tidligere i sommer.

Leilighetene har en pris som spenner fra 2.990.000 til 9.550.000 kroner. Prisen på den dyreste er da 50.000 kroner mer enn opplyst her i går.

Tregt salg i starten har vært oppgitt som årsak til at Kiwi-, Victoria-, Huitfeldt-kvartalet skal bygges ut under ett fra oktober, i stedet for etappevis som opprinnelig planlagt. Endringene innebærer som tidligere meldt også at det skal bli færre parkeringsplasser under bakken siden Kiwi likevel ikke skal inn i gården som erstatter Victoriagården, men leier seg inn i "Coop-bygget" på Son havn nord.


Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland