www.lokalmagasinet.no NYHETER | Pressemelding om Bolle som ny gruppeleder i Høyre Lø. 16. jan. 2021
Meny

Pressemelding
Vestby 28.08.2014

Eirin Stuhaug Bolle ny gruppeleder i Vestby Høyre


Publisert 29.08.14. Foto: Fra pressemeldingen. Eirin Stuhaug Bolle ble onsdag kveld valgt til gruppeleder for Høyres kommunestyregruppe. Bolle tar over etter Stig Eyde. Med seg har hun sittende nest-gruppeleder Pål Engeseth.

♦ Eirin sier dette om sin nye rolle:

«Jeg setter stor pris på at kommunestyregruppen har gitt meg tillitt som ny gruppeleder. I tillegg er jeg svart glad for at Pål Engeseth fortsetter i rollen som nest-gruppeleder. Jeg ser frem til å ta fatt på oppgaven å lede en så sterk og faglig dyktig gruppe med høye forventninger til min rolle og evne til å lede arbeidet i Høyres kommunestyregruppe videre»

Det skjer masse spennende i Vestby og det er spesielt motiverende nå som vi har en kommune som har orden på økonomien, får ny rådmann og går inn i mange spennende og viktige prosjekter som vil sette sitt preg på utviklingen av Vestby kommune for fremtiden. Ikke minst er det viktig å fokusere på kvalitet og innhold i de kommunale tjenester som vi skal levere til Vestbys innbyggere».

Litt om Eirin Stuhaug Bolle

Eirin Stuhaug Bolle har sittet i kommunestyre og Skole-, oppvekst- og kulturutvalget siden 2011. Hun er styreformann i Vestby Stiftelsesbarnehage og Lettere Ned AS. Bolle jobber til daglig i Spenst Norge som Kjedesjef for 24 treningssentre i Norge, hvor hun har ansvarlig for ledelse og drift av treningskjeden.

Politisk engasjement
Eirin Bolle engasjerte seg i politikken for å gjøre en innsats for kommunen hun er født og oppvokst i. Eirin har spesielt engasjert seg i helse- og skoletilbudet i kommunen og er opptatt av at politikere skal drive frem gode langsiktige planer for utvikling av Vestby kommune for fremtiden.

Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland