www.lokalmagasinet.no NYHETER | Politi og ambulanse rykket ut: Krangel og støy midt på natta Ma. 30. nov. 2020
Meny

Politi og ambulanse rykket ut: Krangel og støy midt på natta

(25.07.17. Oppdatert 21:53) (Reporter Svein-H. Strand) En politipatrulje satte i natt en stopper for en "internfest" i Stoltenberggården som utartet fra høy musikk og skrålende sang til en voldsom krangel med bl.a. knusing av glass ved 04-tiden. Det oppsto også personskade med blødning, slik at en ambulanse kom til stedet litt etter politiet.

► Det hele skal ha startet i det innerste kafé-rommet i 1. etasje, med åpne dører og vinduer. Det kan nærmeste nabo fortelle. Også en leilighet i gårdens 2. etasje ble "tatt i bruk".

Naboen i den tilstøtende Woldegården, som varslet politiet, forteller at "det ble skreket noe forskrekkelig". En annen nabo sier det slik: Det hørtes ut som at det gikk på livet løs.

Det som så ut til å være en av krangelens hovedpersoner ble etter en stund sett og hørt løpende med bar overkropp fram og tilbake i Storgata utenfor. Der gikk han, som vår kilde sier, "løs på noe" utenfor gårdene, med kraftig banking.

Charlotte Holløkken, ansvarlig for driften ved Café Oliven i den fredede Stoltenberggården, ønsker ikke å kommentere nattens hendelse offentlig før hun har hatt et møte med sine ansatte og politiet.

Holløkken ble selv dobbelt varslet, både av en av sine ansatte og av LM, etter et telefonvarsel fra en annen nabo som hadde våknet av rabalderet ved 04-tiden. Holløkken kom raskt til stede under politiaksjonen.

Det var mye å ta tak i for de to i politipatruljen som ankom litt over halv fem. Først tre kvarters tid senere kunne de returnere, ambulansen noe tidligere siden det ikke lot til å være behov for syketransport.

Det er ikke første gang denne sommeren at det er støy fra gården etter stengetid, men ikke i den grad som i natt.

Kilden i Woldegården kan også fortelle at den private festen i peisestua innerst i kafélokalet startet flere timer før politiet ble varslet. Her deltok angivelig ikke bare ansatte som bor i 2. etasje.
Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland