www.lokalmagasinet.no NYHETER | Ole Paus kommer til Son Kro Lø. 16. jan. 2021
Meny

Ole Paus kommer til Son Kro

Promoteringsfoto 2013

Publisert 02.07.13. Endret 08.07.13  En høydare i Sommer-Son: Ole Paus spiller på Son Kro mandag 8 juli. Denne mannen går aldri av moten. Det kan virke som om Oles publikum vokser for hver dag som går. I årtier har den fargerike artisten underholdt i hver en liten avkrok av vårt langstrakte land. Likevel er han kommet til "Avslutningen", som han har kalt sin siste plate.

♦ Ole Paus har siden 1970-tallet vært en av Norges sterkest profilerte ordkunstnere og en av de mest allsidige blant landets store visesangere. I tillegg har han vært en av de mest produktive.

Han er ansvarlig for mer enn 20 album, et dusin revyforestillinger, nesten like mange bøker og flere TV-serier der han har intervjuet andre artister.


Plata ”Avslutningen ”, der han tar farvel, er alt solgt til Platina! Så kunne vi tro at dette også var hans farveltur.

Eller er det "En Paus"? Han er jo ganske raus. Og at han ifølge dem som har greie på slikt er en slektning et godt stykke ned i flermennings-anene, ja det er ganske tilfeldig. Vi er jo mange rundt om som kan være både rause og kvasse, ikke sant?

SISTE: Det er ingen farveltur han kommer igjen! Manageren har ringt få tomer før konserten, og farvelgreia er rettet i egen notis.

oopserver

Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland