www.lokalmagasinet.no NYHETER | Ødbehr: – Høyre må ha en samlende kandidat! Lø. 16. jan. 2021
Meny

Ødbehr: – Høyre må ha en samlende kandidat!

(17.10.18. Oppdatert senest 10:35) (Reporter Svein-H. Strand)  Jeg vil være veldig glad dersom Vestby Høyre får en ordførerkandidat med ledererfaring, en som er samlende og har erfaring fra kommunestyre, råd og utvalg. Det er utrolig at noen mener vi er udemo-kratiske, vi som før nominasjonsmøtet har prøvd å signalisere åpen støtte på Fb-siden vår til en annen kandidat enn nominasjonskomiteens!

Det sier en sterkt engasjert John A. Ødbehr, ordfører i forrige periode, til LM foran dagens nominasjonsmøte om førsteplassen på lokalpartiets liste til kommunestyrevalget 2019.

For å kunne bekle et så viktig verv som ordførervervet, er også selvinnsikt en nødvendig egenskap, mener jeg. Man må sette partiets beste i høysetet, samtidig som man aldri må glemme at ordføreren er hele bygdas ordfører, sier Ødbehr med åtte års sammenhengende erfaring i "jobben".

Og så må man ha en fortid som tåler pressens gransking, og være ærlig, tilføyer han.

Det ryktes at flere ikke ønsker å stemme for noen av de to kandidatene som er lansert før kveldens møte. Kunne du selv tenke deg å være ordførerkandidat enda en gang?

Veldig mange har spurt meg om dette, og jeg har jo vært til intervju i nominasjonskomiteen. Men det er kanskje også mange som mener at jeg ikke bør gjøre et comeback. Så jeg vet ikke. Det kunne være kjempespennende, men som for alle kandidater så må man kjenne sin begrensning og ikke minst: Vite med mest mulig sikkerhet hvem man skal jobbe sammen med i valgkampen!

Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland