www.lokalmagasinet.no NYHETER | Nytt tusentall for besøket er passert! Sø. 29. nov. 2020
Meny

NYTT TUSENTALL FOR BESØKET

(09.08.18) Sosiale medier (to Facebook-sider og Twitter-kontoen LMExtra) bidrar sterkt med å sende stadig flere lesere til interessant stoff fra fortid og nåtid i Lokalmagasinet.no. I går 8. august ble en ny milepæl nådd. Da så vi for første gang et dagsbesøk på over fire tusen! Nærmere bestemt 4364, ifølge serverloggen.

► Den gamle rekorden var fra 4. juni, da det var 3974 "vellykkede forespørsler til serveren", som det heter på fagspråket. Nettstedet har nådd et stadium der det oftere enn før vil være ekstra høye besøkstall på dager med gode nyhetssaker. I det siste har vår dekning av Café Oliven-saken vakt stor interesse.

Men månedstallene og gjennomsnittlig dagsbesøk vil som tidligere være det viktigste parameteret. Og som tidligere fortalt: Også her faller rekordene. Med få unntak: Måned for måned. En kraftig stimulans i en periode med store utfordringer, ikke minst når det gjelder å få implementert den nye WordPress publiseringsløsningen. Det er nå et år siden denne ble innkjøpt og utprøvingen satt i gang.
Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland