www.lokalmagasinet.no NYHETER | Nytt om LM på WordPress Lø. 5. des. 2020
Meny(31.08.19. Senest oppdatert 01:57) NYTT OM LM PÅ WORDPRESS: Det er snart månedsskifte, da vi ønsker den første høstmåneden velkommen. Dessverre kan vi ennå ikke ønske velkommen til et ferdig rigget LM med WordPress som publiseringsløsning. Men bak kulissene legger vi stein på stein, om enn ikke alltid de store steinene.

► Det vi først og fremst har på hjertet nå, er å presentere dere for den store familien vi er en del av: Dag for dag legger også de stein på stein med systematisk å videreutvikle et produkt der grunnmodellen utrolig nok er gratis å bruke for alle. Selv har vi brukt noen tusen kroner på en versjon som er levert i skreddersøm av Helgeland Info.

Nye egenskaper og funksjonalitet blir lagt til; gamle blir forbedret, og feil og svakheter rettet opp i samarbeid med brukere verden rundt. Helt inn til selve kjernen, den som driver hele det store datasystemet.

► Og plutselig rinner dagen da de kan lansere en helt ny WP-versjon! Dette er hva som møtte oss i går da vi logget inn: En omfattende presentasjon av alt som er gjort og hver og en som som har gitt sitt bidrag til denne enestående IKT-dugnad. (Lenke til dette ligger også i illustrasjonen.)

Når det gjelder oss selv, så trenger vi å legge bak oss arbeid med det viktige valget før vi for alvor går løs på siste etappe av en lang prosess med prøving og feiling, samt oppbygging av mer startinnhold.

En gang før året er slutt håper vi å kunne kople av den gamle publisereren. Den skal riktig nok fortsatt være med på ferden, men da bare som et anheng som ikke lenger kan redigeres, bare leses. Red.
Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland