www.lokalmagasinet.no NYHETER | Nytt arbeidsutvalg står på for Windjammer-prosjektet Ti. 20. okt. 2020
Meny

Nytt arbeidsutvalg står på for WINDJAMMER-PROSJEKTET

Publisert 16.01.15. Oppdatert 11:54. (Reporter Svein-H. Strand) For å få realisert det ti år gamle seilskute-prosjektet Windjammer, et tilbud for funksjonshemmede, er det nå etablert et nytt arbeidsutvalg. Det består av Sverre Dischington Hansen, Hvitsten, Arild Jønsson, Sandefjord, og initiativtakeren, pensjonert sjøkaptein Asbjørn Espenak i Soon Maritime, nå bosatt i Sponvika i Halden.

Denne skissen over den påtenkte skuta "Windjammer" kom tidlig på plass.

Espenak håper å få valgt et nytt styre på første ordinære årsmøte i mars.

– Vi vil arbeide hardt fram mot årsmøtet og håper å se så mange som mulig og få valgt et godt styre. Det mangler ikke på interessante oppgaver som det haster å komme i gang med, sier han til Lokalmagasinet.no.

– Vi har ellers knyttet til oss flere personer med god innsikt i saken, tilføyer han og lover komme med mer om dette om ikke lenge.

Espenak medgir at det ikke har vært lett å få etablert et nytt styre til å fortsette der det gamle slapp for flere år siden. Tre møter før og etter at båtene i Tall Ships Race 2014 var i Fredrikstad hjalp ikke. 

På programmet for Tall Ships Race 2015 står både Kristiansand og Ålesund.

– En god anledning for våre venner i Ulsteinvik til å ta en befaring ombord i Ålesund, som er første stopp, sier Espenak.

Espenak oppfordrer alle som kan tenke seg å ha en større eller mindre rolle i prosjektarbeidet til å ta kontakt med ham på tlf. 922 54 880.

Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland