www.lokalmagasinet.no NYHETER | Nye LM-rekorder i april On. 2. des. 2020
Meny

Nye LM-rekorder i april

Publisert 10.05.16 Trenden fra mars måned da Lokal-magasinet.no hadde de beste besøkstall på et år, bare forsterket seg i april. Besøket spratt nemlig opp hele 11,4 prosent sammenliknet med mars, til 23.419. Det ble i april dessuten satt en alle tiders ny rekord.

► 24. april ble det nemlig registrert unike besøk fra IP-adresser i et antall av 638. Bare første besøk for dagen regnes som et unikt besøk.

Samlede besøk på én dag nådde også i april tusentallet. 1015 besøk fra ulike IP-adresser ble det, og dagen var 11. april. Andre dager i måneden står smilende med besøk på 900-tallet.


Direkte forespørsler til domenet står fortsatt for de langt fleste av besøkene. Utover dette er det stadig Google som fører an med å levere trafikk til LM, fulgt av henholdsvis Facebook og søkemotoren Bing.

► Den andre noteringen i april som er verdt å flagge som rekord, er litt tidkrevende å få stadfestet fra mange år med registrering. Men det er et pent tall, og vi stoler på magefølelsen:

Gjennom måneden ble det lastet ned hele 9034 LM-sider per dag i gjennomsnitt. Her regnes sider som har egen URL-adresse på verdensveven.

Og i forlengelsen av dette: På sine sesjoner aktiverte leserne så mange som 6057 av nettstedets ulike URL-sider, litt flere enn i mars. Det sier sitt om et magasinlager med stor gjenbruksverdi.

LM har nå alt i alt i overkant av 8000 sider som ligger i visningsmodus på verdensveven. Noen av de eldste blir i disse dager revidert med tanke på sletting eller endring. Andre sider kan det være aktuelt å "skru av", slik at de bare vises for redaksjonen etter behov.
Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland