www.lokalmagasinet.no NYHETER | Ny inn i personoppgjøret Ti. 20. okt. 2020
Meny

Ny inn i personoppgjøret

Publisert 16.09.15 Tellingen av personstemmer og slengere i valgppgjøret i Vestby gjorde at Kristelig Folkepartis ordførerkandidat og veteran i Vestby-politikken, Lars Johan Rustad, knepent ble forbigått av partiets listekandidat nummer to. Dermed er det unge Julia Sandstø som skal representere partiet i det nye kommunestyret.

► Bare fem personstemmer og slengere skilte de to i personoppgjøret! Velgernes innflytelse kan være stor.
Ut over dette er det relativt få endringer etter fintellingen i valgoppgjøret, likevel med noen overraskelser som LM kommer tilbake til senere i dag. Vi vil da også legge ut hele den endelige valgprotokollen for både kommunestyrevalget og fykestingvalget i Vestby, med noen små endringer også for stemmetall med mer siden grovtellingen.

► Protokollene er både interessant og lærerik lesning. Valg er seriøse og rettferdige greier når alt går "etter boka". Rundt om i landet var for øvrig 60 internasjonale valgobservatører på plass for å overvåke nettopp dette.

For dem som ikke kan vente på protokollene: Klikk på Herison-banneret øverst. I høyre marg på vårt ekstramagasin ligger det lenker til bl.a. valgoppgjøret både på kommunens og fylkeskommunens hjemmesider. LM får ikke lagt protokollene ut i dette formatet. De vil hos oss bli omformatert til jpg-formatet, og seerne kan da printe dem ut direkte uten å måtte laste dem ned til PC først.
Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland