www.lokalmagasinet.no NYHETER | Nominert med "stillfarent" bilde Lø. 5. des. 2020
Meny

Nominasjon med "stillfarent" bilde

© Sturla Strand

Fotografiet "Bridge, Moss" er tatt i 2011. Det er her skalert ned til 50 prosent fra visningen av alle klassens nominerte på arrangørens hjemmeside.

Publisert 05.05.14 I kjempekontrast til glossy bilder i knall farger og tildels ekstreme vinklinger: Med et fargebilde i gråtoner og med et enkelt motiv med ei bru i Moss, nådde LMs fotograf og selvstendige kunstfotograf Sturla Strand i helgen opp blant de nominerte i arkitektur-klassen for profesjonelle deltakere i Photography Master Cup.

♦ Det er 7. gang denne USA-baserte konkurransen finner sted. Medregnet amatørene deltar flere tusen i de 19 forskjellige motivklassene. I arkitektur-klassen ble det en nominasjon også til den norske fotografen David Zadig.

Sturla hadde ikke satset mye denne gang og sier seg fornøyd selv om det ikke ble noen Honorable Mention, som han har oppnådd i internasjonale konkurranser en rekke ganger. Ikke minst er han glad for at det går an å hevde seg også med "stillfarne" bidrag blant ca 100 øvrige nominerte bilder i klassen, hvorav flere er manipulasjoner.

Son-fotografen arbeider nå mot deadline på en tematisk utsmykningskonkurranse i Oslo for en mindre gruppe inviterte.Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland