www.lokalmagasinet.no NYHETER | Naturopplevelser for livet med Vestby Turlag Lø. 5. des. 2020
Meny

Naturopplevelser for livet med nystartede Vestby TurlagEn av sesongens turer går fra Hvitsten til Son via dette flotte kystlandskapet nord for Kjøvangen. LM-foto: Svein-H. Strand

Publisert 24.04.14 (Av Benedicte L'Orsa Mortensen) Vestby Turlag ble stiftet 11. november 2013. Formålet for de lokale turlagene er det samme som for DNT Oslo og Omegn. Foreningens visjon er "Naturopplevelser for livet" og en sentral målsetning er å få flest mulig folk ut på tur. Turlagets formål er å skape miljøer for enkelt friluftsliv der barn, ungdom og voksne trives. 

♦ Alle medlemmer i DNT Oslo og Omegn er automatisk medlem i turlaget, dersom de bor i Vestby kommune og ikke reserverer seg mot medlemskap. Andre bosatt utenfor Vestby kommune kan bli medlem i Turlaget om de ønsker og gir beskjed.

Denne våren inviterer vi til disse turene:

27 april:

Barnas Turlag Vestby inviterer til skogstur på Eventyrstien på Ødemørk. Det blir quiz langs stien med morsomme spørsmål, og etter turen blir det grilling ved lavvoen og leker og spill på tunet. Tore Rahn forteller eventyr. Turen passer for barn i følge med voksen. Tidspunkt: Kl 12-15 .Ødemørkstua er også åpen. Velkommen til en fin søndag i skogen! 

4 mai:

Søndagstur langs Kyststien fra Hvitsten til Son. Turen starter i Hvitsten og går langs kyststien til Emmerstad, Krokstrand, Kjøvangen og slutter i Son.

Turstart: kl. 10.00 på Hvitsten torg. Lindy Andersen vil veilede  oss til Emmerstad. Fra Emmerstad til Krokstrand vil Tore Rahn fortelle og veilede. Vi tenner grill og spiser medbrakt mat i området ved Krokstrand. 

Parkering: Store p-plassen før du kommer ned til torget i Hvitsten (kjør flere sammen). 

Turlengde: Ca. 4-5 timer å gå. Men om du ikke ønsker å gå hele turen, kan du komme til eller hoppe av på en av badeplassene vi er innom. Terreng: Lett, men litt bratt og kupert enkelte steder. 

Ta med: mat for grilling, og drikke. Mer informasjon kommer på hjemmesidene våre: www.dntoslo.no/vestby Evt kontakt turleder Øyvind Stubberud ved spørsmål: 93 20 75 01.

Styret i turlaget har som mål i 2014 å få i stand en seniorgruppe og trillegruppe. Har du lyst til å være med å få i stand slike grupper? Eller er det andre ting du har lyst til å bidra med i turlaget? Ta kontakt med styret på e-post vestbyturlag@dntoslo.no Se eller hjemmesidene våre for mer informasjon: www.dntoslo.no/vestby

Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland