www.lokalmagasinet.no NYHETER | Nasjonaldag av beste merke Ti. 1. des. 2020
Meny


Fotoreporter: Svein-H. Strand

Nasjonaldag av BESTE MERKE

17. mai 2018 kan oppsummeres som en Nasjonaldag av beste merke. Da har vi selvfølgelig også lagt inn været. Ikke for varmt, bare akkurat passe.


Son legger fortsatt litt på seg år for år, der det også i år var plass for grupper av barnehagebarn, var naturlig nok tidenes lengste. Vi tør å forlenge denne tråden med å anslå at det aldri har vært så mange mennesker samlet i Son sentrum 17. mai som i dag.


Tubaisten i Soon Etter Frokost er alltid noe å knipse, men ikke knipse av, selvfølgelig! Han har korpsets navn skrevet både på norsk og på engelsk. Korpset har mer enn én gang vært i London og fått applaus.

Og da åpnet også Oliven


Konkursrammede Café Oliven åpnet også for gjester i anledning Nasjonaldagen. De fleste på dette bildet ventet imidlertid på barntoget, men bakenfor var det fullt som vanlig i Olivenlunden.

Et folkehav. Gående, stående og sittende!


Fra Son nord gikk det en jevn strøm av folk til torget under første del av arrangementet der. Underveis var en god del av dem på jakt etter et ledig bord. Noe som stort sett ikke var å oppdrive. Det var et massivt folkehav helt nord til Solsiden-området i bakgrunnen.

I enden av Torggården var det sannelig også bord for de heldige. Og inn til kiosken fant mange veien, og det var tilløp tl kødannelser. Ut igjen kom de fleste med is i en eller annen variant. Son. Sommer. Syttende mai!


Klarinettrekka til Såner Skolekorps i aksjon på innmarsjen til torget for å finne sin plass sammen med resten av korpset. Klokka var blitt litt over annonsert programstart på scenen kl. 14 og vel så det.


Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland