www.lokalmagasinet.no NYHETER | Når adjektivene er brukt opp! Sø. 27. sep. 2020
Meny

Når adjektivene er brukt opp!

(16.07.17. Oppdatert 11:58) Mange adjektiver er brukt om de jevnt økende besøkstall Lokalmagasinet.no har hatt gjennom snart 15 år. Det er derfor ikke lett å karakterisere besøket for juni – og første halvår av 2017. 

Men alt er jo relativt også på dette området. Så her må vi omstille oss atskillig. For LM tok på sett og vis til å spille i en ny divisjon ikke lenge etter nyttår. Nærmere bestemt i februar.

► Men fallhøyden er blitt stor. Derfra og hit er det nemlig snakk om doblinger på de mest sentrale tallene som serverloggen leverer! Alt dette fra gode nivåer i forkant.

I juni ble det satt ny rekord med hele 49.400 besøk, eller 1640 i gjennomsnitt per dag, opp 1,8 prosent fra mai. Til sammenlikning var det 21.600 besøk i juni i fjor!

Tendensen fortsetter nå i juli.

► En summering av månedstallene i første halvår ender på godt over en kvart million besøk!

Et viktig trekk: Den radikale økningen skyldes primært flere unike besøk/lesere. Altså ikke flere gjentatte besøk fra hver IP-adresse per dag, selv om vi også ser en viss økning her enkelte dager.

Tallet på sidevisninger bekrefter dette ytterligere. I juni var det over 7900 sidevisninger i gjennomsnitt per dag, over 300 flere enn måneden før. 
Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland