www.lokalmagasinet.no NYHETER | NÅ: HERRE I EGET HUS Ma. 30. nov. 2020
Meny

NÅ: HERRE I EGET HUS


(30.08.18. Oppdatert 10:45) (Av Svein-H. Strand, tekst og foto.) Mandag ettermidag ser man det første tegnet. Lysene blir slått på bygningene ute i Olivenlunden. På Facebook hadde Charlotte Holløkken publisert en bittersur kapitulasjon i slaget om Café Oliven i Son, med vond brådd mot "huseier".

► Tirsdag snakker jeg med gårdeier og tidligere innehaver Shaker Sabetzadeh (bildet) utenfor inngangen til kafeen. Et par håndverkere er i sving, blant annet i kjelleren der vann forlengst skulle vært fjernet. Låser er skiftet. Shaker er igjen herre i eget hus.

Men når det gjelder status for den bakenforliggende tunge økonomiske og juridiske konflikten med far og datter Holløkken, som en natt også stakk avgårde med utemøblene i Olivenlunden, så har Shakers advokat nedlagt intervjuforbud.

Forbudet gjelder inntil all advokatmat er spist og fordøyd. Men om videre drift er det kanskje noe å fortelle før den tid. Kanskje.

► I går onsdag gikk ryktene i gata og på Kiwi om nyåpning to uker fram i tid. Jeg ringer Shaker for å informere ham om det som sies.

‒ Bare tull! Hvor tar de det fra? Mange formaliteter må på plass før noe sånt kan skje, eventuelt. "Holløkken-måten" er i alle fall ikke noe å kopiere, slår han fast!


Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland