www.lokalmagasinet.no NYHETER | Minneord Stein Petter Guvaag Lø. 5. des. 2020
Meny

Stein Petter Guvaag til minne

Publisert 08.05.14 Stein Petter Guvaag, Son, er død, 68 år gammel. I begynnelsen av året fikk han en kreftdiagnose og var under behandling til han døde på Vestby sykehjem onsdag, etter bare kort tids opphold hjemme på Stenløkka. Stein Petter Guvaag var cand.psykol. fra Universitetet i Oslo.

Hans fagfelt skulle bli innenfor klinisk psykologi, og etter utdanningen arbeidet han med praksis- og prosjekt-arbeid ved Sunnaas sykehus på Nesodden, ved Psykologisk institutt på Blindern og ved Psykologisk institutt på Dragvoll ved daværende NTH i Trondheim.

Av helsemessige grunner fikk han senere ikke praktisert innen faget, men han holdt seg i alle år oppdatert gjennom litteratur, både innenfor psykologi og senere i stor grad også på data- og IKT-feltet.

Stein Petter var en lesehest av rang, og interessene strakk seg fra kosthold og helse til verdens store idrettbragder i etterkrigstiden. Det ble gjerne en lang samtale, også i gata, om du trykket på de rette knappene.

Han ble en entusiastisk bridge-spiller en interesse han fikk fra sin far allerede under oppveksten i Woldegården og tilhørte i en årrekke kjernen i Soon Bridgeklubb, der han og makkeren ble beste spillerpar i 2009.

Fred over ditt minne og hvil i fred, Stein Petter.

Svein-Harald Strand

Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland