www.lokalmagasinet.no NYHETER | Mengler sju millioner til kulturkirkebygget i Son To. 29. okt. 2020
Meny

Mangler sju millioner til kulturkirkebygget i Son

Publisert 23.08.14. Det mangler mye mer enn tidligere antatt for å få bygget ferdig kulturkirken i Son. Etter det LM får opplyst, er det ikke "bare" tre-fire millioner kroner som mangler. Siste overslag skal lyde på ca sju millioner, og Vestby kirkelige fellesråd har startet en lobbyvirksomhet blant de politiske partier for å få fremmet et forslag om økonomisk krisehjelp fra Vestby kommune.

♦ Tidligere denne uken var fellesrådets Svein Gran i møte med Arbeiderpartiets gruppeleder Tom Anders Ludvigsen, men skal ha fått blankt nei.

I nettutgaven av Vestby Avis ble det denne uken publisert et intervju med byggekomiteens leder Pål Engeseth (H). Han forsikret at det vil bli åpning som planlagt første søndag i advent selv om det mangler "atskillig" med penger. Hvor mye, ble det ikke engang stilt spørsmål om. Noe spørsmål om dette ble i alle fall ikke publisert, uvanlig nok.

Engeseth er også leder i det kommunale plan- og miljøutvalget og er blant dem som har deltatt i den hemmelige fraksjonsvirksonheten mot sin gruppeleder i kommunestyret, Stig Eyde.

I et fraksjonsmøte ble, som tidligere meldt i LM, Pål Engeseth "forfremmet" fra nestleder til leder i kommunestyregruppa.Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland