www.lokalmagasinet.no NYHETER | Lyver og raljerer om LMs "redaktør" Fr. 30. okt. 2020
Meny

Lyver og raljerer om LMs "redaktør"

(02.11.18) (AKTUELL KOMMENTAR: Svein-H. Strand) Etter et tips fikk jeg til min forskrekkelse i går lese hva tidligere kriminalreporter Nina Johnsrud med en Fritt Ord-pris i lomma for noen dager siden har fått publisere på Facebook-gruppa Du vet at du er soning når.... med over 3900 medlemmer.

Her lyves og kommenteres det friskt om meg, bl.a. om jeg som journalist er "selvlært", og på annen måte. (Jeg er utdannet fra Norsk Journalistskole og har i år 50 års "fartstid.") Jeg er også et "nett-troll", ifølge Johnsrud.

Tiden tillot bare at jeg rakk å imøtegå noe av dette, også kommentarer til hennes innlegg. Johnsrud påstår utrolig nok bl.a. at det ikke har vært mulig å oppnå noen som helst kontakt med meg (for kommentarer i LM). Jeg gjengir derfor også her min epost til henne 24. oktober og som fortsatt ikke er besvart:

"Hei. Vedr. statsadvokatens henleggelse, publisert i går, så vil (også denne gang) en evt. kommentar fra deg bli publisert. Jeg gjør oppmerksom på at det kommer mer fra politiets innstilling som statsadvokaten la til grunn. Som jeg skrev i går, så forbereder jeg også en kommentarartikkel (om politi og påtalemyndighet). Jeg ville ellers være glad om vi på det personlige plan kunne "gjøre opp" ved at du beklager det totalt meningsløse som skjedde i stua hjemme hos meg denne lørdagen. Dette kunne fort skalert til "håndgemeng" dersom vi ikke hadde fått deg ut av huset. Jeg ønsker også at du bekrefter eller avkrefter at du gjorde lydopptak av det som skjedde."
Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland