www.lokalmagasinet.no NYHETER | Lovpriste lokale ildsjeler Lø. 31. okt. 2020
Meny

Lovpriste lokale ildsjeler


Hvitsten Trommekorps trommet det hele i gang. Venneforeningens leder og primus motor Tom Braaen (bak) ønsket velkommen inn til utstillingen og takket for bidrag fra sentrale hjelpere. På bildet nedenfor blir Anstein Spone takket med blomster for avgjørende hjelp med å ramme inn de 20 bildene i utstillingen.

(22.05.17. Oppdatert 12:34) (Tekst og foto: Svein-H. Strand) Åpningen av sommersesongen og sesongutstillingen på Son Kystkultursenter var en av lørdagens kulturbegivenheter i Son. I sin åpningstale kunne ordfører Tom Anders Ludvigsen vanskelig la være å understreke den enestående innsats av lokale entusiaster som enda en gang ligger bak et gratistilbud som dette.

► En avdeling av Follo Museum. Men der aktivitetene, som år for år tiltrekker seg tusener besøkende, skapes lokalt av Kystkultursenterets Venner. Og i forhold til økonomi: I stor grad av egne midler som kommer fra kafédrift og medlemskontingent.

Utdragene fra sesongens omfattende program som ordføreren leste opp, understreket til fulle både omfanget og bredden i sommerens tilbud, med maleriutstillingen som stående trekkplaster: 25 rundt hundre år gamle arbeider fra 20 kunstnere som hadde tilknytning til Son.

Mer om sommerprogrammet kommer her og på Herison.no.

Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland