www.lokalmagasinet.no NYHETER | LMs sommertilbud til våre lestelystne Ti. 1. des. 2020
Meny

LMs sommertilbud til våre leseglade

Foto: Edmund Schilvold ©

Publisert 04.07.13 Jaada et bilde fra en annen årstid! Men så har det seg sånn at sommeren er lesetid. Voila så har en særegen bok med dette bildet fra Jeløy på omslaget havnet i vår favn! LM har nemlig fått hånd om litt av restopplaget av fotograf, forfatter og frilansjournalist Edmund Schilvolds praktverk "På lengselens gåtefulle vei. Dikt og epistler om livet, kjærligheten og det evige."

♦ Med sitt store format, over 50 fotografier, glimrende trykk og klassisk innbinding av de 260 sidene er det vanskelig, for ikke å si umulig, å kalle den talentfulle Jeløy-mannens bok for annet enn et praktverk med lokal forankring. Boken ble utgitt i 2008 på eget forlag og er utsolgt fra bokhandlerne.

Det er derfor en glede å kunne gi LMs lesere en mulighet til å hanke den inn til egen lesning eller som gave. Prisen er satt til 190 kroner, basert på at den hentes i Son etter avtale. Eventuell postforsendelse og pristillegg i den forbindelse avtales. Interesserte vil også kunne se og bla i boken etter avtale i sommer.

Det er et relativt lite antall bøker som her tilbys, så benytt anledningen, leseglade lesere! Da gjenstår bare lenke til kontaktskjemaet der bestillingen kan sendes inn.
 

 Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland