www.lokalmagasinet.no NYHETER | Likevel enveiskjøring – men hvilken retning? Sø. 17. jan. 2021
Meny

Likevel enveiskjøring – men hvilken retning?

Publiert 12.03.14. Saken om kjøremønster gjennom Son sentrum i Storgata tok en overraskende vending i mandagens kommunestyremøte. Siden formannskapet vedtok sin flertallsinnstilling, hadde Høyre snudd.

♦ Med 20 mot 15 stemmer blir det da likevel enveiskjøring i sommer. Men i hvilken retning? Det skal "Utvalget for parkeringsordningen i Son" vurdere først.

Vedtaket ble fattet etter forslag fra Høyres Anne Grethe Klæboe. Ordfører John A. Ødbehr (H) satte fram et forslag på vegne av utvalget som har forhandlet med Europark om leieavtalen.

Forslaget ble enstemmig vedtatt som eget punkt, og LM lager en egen sak om dette. Det ble ellers et på flere måter historisk møte i kommunens øverste organ.

Da klokken var passert 22, ble møtet hevet samtidig som fire saker ikke var behandlet.

De utsatte sakene skal behandles i et ekstraordinært kommunestyremøte 18. mars, ble det bestemt.

Til dagsorden kommenterte Tom A. Ludvigsen (Ap) at noen av sakspapirene kommer altfor sent til politikerne. Resultatet kan bli at sakene ikke får en god nok behandling.

LM kommer med mer fra et møte der det var rekordmange tilhørere og seks av de 35 faste representantene hadde forfall, herav fire fra Høyre. 


Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland