www.lokalmagasinet.no NYHETER | Lett julerapport fra lederplan Fr. 4. des. 2020
Meny

Lett julerapport fra lederplan

Publisert 26.12.14 (Reporter Svein-H. Strand) Det er stille jul også på lederplan i rådhuset i Vestby. Ordføreren med påskefri utenlands nei, ikke i Danmark dere, men like over Kjølen i den svenske, ja den svenske, fjellheimen. Konstituert rådmann Sjur Authen (bildet) nyter noen fridager på ukjent sted, men ikke mer utilgjengelig enn at han vennligst svarer på en julehilsen og et par spørsmål.

Foto: Vestby kommune

Authen, kommunens stødige økonomisjef "i det faste" gjennom flere år, har markert seg som en effektiv og produktiv administrasjonsleder etter at Knut Haugestad i august byttet rådmannsjobben i Vestby med en tilsvarende i Eidsvoll. Mange ser ham gjerne fast i stillingen.

Er du søker, Authen?

Om jeg søker, tror jeg ansettelsesutvalget skal få vite før media.

Har du noen tanker om at du, eventuelt, kan bli den siste administrasjonssjefen i Vestbys historie?

Om Vestby fortsetter som egen kommune eller blir slått sammen, er en politisk prosess som akkurat har startet. Uansett skal kommunen levere gode tjenester til innbyggerne fram til 2020, så det vil være nok å ta tak i også for den neste og eventuelt siste rådmannen.

Har du et "tjenestebilde" av deg som kan berike LM-arkivet?

Det skal ligge et bilde et sted på kommunens hjemmeside, skjønt jeg er i tvil om at det beriker noe som helst, sier den juleferierende med epost-glimt i øyet.

Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland