www.lokalmagasinet.no NYHETER | Klæboe trekker seg fra lista Lø. 5. des. 2020
Meny

Klæboe trekker seg fra lista!

Foto: Vestby Høyre

Publisert 19.11.14. Oppdatert senest 12:37. (Reporter Svein-H. Strand) Stridighetene i Vestby Høyre både fortsetter og eskalerer. Nå med Moss Avis i en pressefaglig oppsiktsvekkende rolle som talerør for grove påstander om skitne metoder og udemokratiske holdninger. Senest i arbeidet med å sette opp listeforslaget.

I et oppslag i nettutgaven moss-avis.no i går ettermiddag opplyste nr. 4 på lista, Anne Grethe Klæboe (bildet), at hun ikke lenger ønsker å stå på lista som ble satt sammen mandag og presentert i går!

Samtidig opplyste Eirin Bolle at hun trekker seg som leder i kommunestyregruppa i protest mot at hun bare står på sjetteplass. Et sted i artikkelen står det også at hun går ut av partiet.

I et oppsiksvekkende utsagn er nominasjonskomiteens leder Paal Jargel sitert på at han ikke kjenner listeforslaget som komiteens nestleder Tone Yrving sendte ut i går sammen med en pressemelding!

Som tidligere meldt i LM, med en seriøs og høyst troverdig kilde, ble komiteens flertall på fire vist på dør av Jargel da de ikke ville etterkomme et pålegg om å stemme for mindretallets forslag til liste. Denne ble senere publisert i moss-avis.no som komiteens "utkast".

Og en annen i komiteens mindretall, Thor E. Ombustvedt, bekjentgjør at han nok ved en passende anledning vil gå ut med det han vet om det som har skjedd i partiet.

Reporter Kjersti Halvorsen har også hatt kommunens Høyre-ordfører John A. Ødbehr på tråden, og spør om han har sittet bak og "trukket i trådene" for å få et valglisteforslag han nå sier seg godt fornøyd med.

Det har han kort sagt ikke gjort, får vi vite. Ødbehr har snarere holdt en for lav profil i stridighetene gjennom alle de siste seks månedene med innbyrdesstrid i full offentlighet, ifølge LMs kilder.

Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland