www.lokalmagasinet.no NYHETER | Julemåneden banker på Fr. 30. okt. 2020
Meny

Julemåneden banker på

Lørdag blir det julemarked på Son torg. Dette bildet er fra 2015, da det første julemarkedet fant sted. LM-foto: Svein-H. Strand

(30.11.17) Kan det være mulig? Ja, det er mulig og det er sant. Julemåneden står for døra! Søndag 3. desember blir det julegateåpning med tenning av juletreet på Son torg.

En tradisjon siden tidlig på 1970-tallet dette; de første årene i regi av den lokale Rotary-foreningen og med en kort tale av en av prestene i soknet før grana ble tent. Etter hvert ble arrangementet endret, med et stort innledende fakkeltog som vokste seg større år for år i takt med økningen i innbyggertallet. Og det lokale næringslivet ble en drivkraft.

En ny tradisjon er julemarkedet på torget nærmeste lørdag i forkant. Det første julemarkedet ble arrangert så sent som i 2015.

Lørdag, altså 2. desember, er det bare å krysse fingrene for brukbart førjulsvær og god oppslutning fra både selgere, kjøpere og folk som rett og slett bare kommer for å se og føle den spesielle atmosfæren på gamle Son torg. Dette tredje julemarkedet varer fra kl. 12 til 17.
Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland