www.lokalmagasinet.no NYHETER | Ja, nå kommer´n IGJEN! Ma. 30. nov. 2020
Meny

Ja, nå kommer´n IGJEN!


Publisert 21.07.15. Oppdatert 11:44. (Pressefoto fra manager) Son-sommerens store konserthendelse gjennom mange år, Ole Paus, bebuder igjen sin ankomst. Dagen er fredag 30. juli. Som vanlig skal han utfolde seg i Olivenlunden på Café Oliven, men hør: Denne gang skal det ikke selges flere enn 150 billetter. For, som manager Arne Aronsen sier til LM: – I fjor fikk vi det totale kaos.

2013 kan man trygt si var et av Ole Paus mest suksessfulle og produktive år og det bare fortsetter i samme spor år etter år

Noen utvalgte høydepunkt er utgivelsen av trippelplaten "Avslutningen", og vellykket deltakelse i TV2 serien "Hver gang vi møtes". I en rekke konserthus og kulturhus fyltes i fjor seteradene med viseglade konsertgjengere, og Ole fortsetter i 2015 sin turnévirksomhet.

På sommerturneen 2015 spiller Ole Paus ofte solokonserter, men på forespørsel har han med sine eminente medmusikere Håkon Iversen og Børge Petersen Øverleir.

I løpet av en konsert med Ole Paus får du, i tillegg til de kjente sangene, opplevelser fra drøyt seksti år på jorden og femti år på veien i en blanding av poesi, satire og standup.

Ole Paus er som kjent en magiker til å ta tak i det aktuelle publikum og kaste et nytt og annerledes lys over dagen i dag og det aktuelle stedet vi befinner oss på.

Historiene treffer deg enten de blir fortalt i røyk og damp på en kneipe, fra konsertscenen i et kulturhus, fra TV-skjermen i "Hver Gang Vi Møtes". eller fra prekestolen i en kirke..

Mange av visene hans har vist seg å være for sterke for offentlig utgivelse, men det hindrer ham ikke å framføre dem når han står på scenen – til stor glede for hans stadig større publikum.


Ole Paus har vært en av Norges mest fargerike artister i mer enn 50 år. Gjennom en lang rekke plateutgivelser, revyer, bøker, TV- programserier og konserter har han slått rot i folkesjelen som en av våre mest kontroversielle og folkekjære artister. Som plateartist er han i en særstilling her i landet. Hans ca 30 plateutgivelser spenner fra den råeste og muntreste satire i Paus-Posten 1-4 (”En orkan av moro” – Arne Hestenes) via vare og medmenneskelige bekjennelser (”Vår første og største rocke-poet” – Fredrik Wanderup ).

Når Ole Paus nå legger ut på veien, inviterer han publikum til et møte med hele sin mangesidige begavelse. Humor, poesi, råskap, ømhet, sylskarpe kommentarer og upassende omfavnelser. Kort sagt alt dette uforutsigbare som gjør ham til Ole Paus – den eneste i sitt slag.

Her får du låtene: Mitt lille land. Innerst i sjelen, I en sofa fra Ikea, Abrakadabra, Ikke gjør som mora di sier, Masjæn og Påsjen, Den tøffeste gutten i himmelen, Kajsas sang. Og mange flere under denne konserten.


Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland