www.lokalmagasinet.no NYHETER | Igjen lederskifte i Høyre Fr. 4. des. 2020
Meny

Igjen lederskifte i Høyre

Avgåtte Høyre-leder Hilde Merete Feragen og den nye lederen Geir Olav Nikolaisen fotografert på valgkamparrangementet i Glenneparken i Son i august. Her synger de den splitter nye Vestby Høyre-sangen til tekst og musikk av Nikolaisen. LM-foto: Svein-H. Strand

Publisert 15.12.15. Oppdatert senest 14:43. Endret 30.12.15 (Reporter Svein-H. Strand) Uroen i Vestby Høyre på personplanet kan se ut til ikke å ta noen ende i overskuelig framtid. På årsmøtet 3. desember ble "ryddeleder" Hilde Merete Feragen skiftet ut som foreningsleder etter å ha sittet i vervet bare siden i slutten av mai i år.

Feragen etterfulgte da forrige "ryddeleder" Tone Yrving, som meldte seg ut av partiets lokalforening fra talerstolen i kommunestyret enda hun sto på lista til høstens kommunestyrevalg.

Ny leder er nå overraskende nok Geir Olav Nikolaisen, tidligere leder i flere Ap-lag på Østlandet og som så sent som i mars i år sa til Vestby Avis at han ikke hadde noen lederambisjoner i Vestby Høyre.

Utskiftingen av Feragen skal blant annet ha sin rot i uenighet rundt en økonomisak, etter det LM får opplyst fra informert hold.

Det er ennå ikke sendt ut noen ordinær pressemelding med oversikt over sammensetningen av det nye styret med mer etter årsmøtet.

På lokalpartiets Facebook-side har man delt et oppslag i Vestby Avis´nettutgave om valgkomiteens innstilling og som fører til en artikkel som ligger bak betalingsmur. Heller ikke Facebook-sidene til henholdsvis avtroppende og påtroppende leder speiler noe fra årsmøtet.

Utenom sosiale medier har Høyres landsforening, som alle norske partier, hjemmeside på internett. På hoyre.no er også lokalforeningene tilknyttet med undersider via en fylkesmeny. På Vestby Høyres side er det heller ikke noe å lese fra årsmøtet 3. desember.
Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland