www.lokalmagasinet.no NYHETER | HOLLENDERSTADEN I PROFIL | Klar for en ny runde? Fr. 25. mai 2018
Meny

Klar for en ny runde?LM-foto: Svein-H. Strand

Publisert 22.11.10 Så ble det brått hvitt på bakken igjen, og tid for å plukke fram et tidligere ubrukt bilde fra sist vinter - snørik og til tider skikkelig kald - til vår profilserie av Hollenderstaden.

♦ Bildet er tatt så sent som 28. februar. Snødybden var på det største, og både den ene og den andre var kommet i dype tanker om passende tiltak i forhold til framkommelighet ved ulike behov og sånn.

Sted: Nøtteløkka, midt i Son sentrum. Plutselig, mens en er i disse dype tiltakstanker, kommer det durende en snill mann med en fabelaktig freser. I en fei lager han vei mellom husene. Takk skal du ha, og kom gjerne igjen hvis det trengs!

Hmm, 28. februar... Ikke lenge siden, egentlig. Neste dag var det mars, og ikke før laangt ut i april var det slutt. Tøffe saker mens vi holder på å klimaomstille oss og bærer tanker om vinranker nedi bakken og greier.

Rundt sju månder senere: Er du klar for en ny runde?

Ikke det, nei. Vel, da er det bare å håpe at varslene - om ikke bare enda en snørik vinter, men også en sjeldent kald en - ikke er til å lite på!

Uansett: Først skal vi ha en god, gammeldags hvit jul, takk. Med akkurat passe mye snø og passe mange grader, og dette skal være på plass senest Lillejulaften, takk.  

St. Nikolas
 

Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland