www.lokalmagasinet.no NYHETER | HOLLENDERSTADEN I PROFIL | Automobilkontraster i gata Fr. 25. mai 2018
Meny

AutomobilKONTRASTER i gataT.v. i margmenyen er det lenker til de andre bildene i denne serien. Det første ligger på introduksjonssiden for serien, klikk på hovedlenka med store bokstaver for å komme dit. 
LM-foto: Svein-H. Strand


Publisert 08.11.02 Etter et opphold går vi videre med fotoserien Hollenderstaden i profil her i magasinseksjonen. Først ut er et artig minne fra fjorårssommeren i Son.

♦ Bildet er fra det kanskje litt overlessete arrangementet Hollenderfestivalen, en utvidelse av Hollenderseilasen som imidlertid hadde sine gnistrende programposter.

Blant høydepunktene for både store og små soninger og besøkende var da bilparaden i Storgata - i stripa foran Glenneparken.

Der fanget vi så denne kjempekontrasten blant de flotte sakene - automobilene som liksom ramlet ned ingensteder fra, og til den rene skjære forlystelse for våre øyne.

Det er både mange år og mange teknologiske nyvinninger mellom de to kjøretøyene som viste seg stolt fram side om side. Men altså - visuelle lekkerbiskener er de sannelig, begge to.

Takk for titten, og velkommen tilbake en annen gang, hele automobilgjengen!Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland