www.lokalmagasinet.no NYHETER | HOLLENDERSTADEN I PROFIL Sø. 29. nov. 2020
Meny

Hollenderstaden i profil

LM-foto 1. mai 2010: Svein-H. Strand

Publisert 17.08.10 Lokalmagasinet.no starter i dag en ny fotoserie som vi har kalt Hollenderstaden i profil, og dette er både første innslag og åpningside på det som er opprettet som en egen stoffgruppe. I margen t.v. vil det, under boksen med seriens navn, komme menylenker etter hvert som nye innslag legges inn.

♦ Her vil leserne ikke bare finne tidligere brukte fotoglimt. Vi satser nemlig på å bruke minst like mange bilder fra de tusener av opptak som av ulike grunner "ikke kom med" i reportasjer.

♦ Til sammen håper vi dette skal bli en fin journalistisk profil av den gamle hollenderstaden i vår tid. Det vil bli både reportasjebilder og hverdagsglimt - for ikke å glemme: Kamerafangster som viser Sons visuelle profil.

♦ Serien er så å si et ekstraprodukt i forbindelse med at redaksjonen i høst skal gjennomføre en revisjon av alt vi har av bilder - på PC-er, i serveren og på eksterne lagringsmedier.

Men serien skal for all del stå på egne bein, uten å være et "reprisetiltak". For å understreke dette, åpner vi for både helt ferske bilder og for bilder fra leserne.

♦ Nye innslag til serien vil bli fokusert på den øvre del av forsiden - altså ikke her i nyhetsmodulen. Det vil ellers bli direkte tilgang til serien fra margmenyen t.v. - fra en lenke under menyboksen Nyheter.

♦ I serien skal bildene tale for seg selv i størst mulig grad. De vil ikke få artikkelfølge, bare en kort bildetekst. 

 

Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland