www.lokalmagasinet.no NYHETER | Herison.no – litt rausere Lø. 16. jan. 2021
Meny

Herison.no – litt rausere


LM-foto: Svein-H. Strand

Publisert 24.03.14. 02:04. Da er vi endelig i gang med å lage LMs første avlegger på nett. En testmal ble rigget opp i helgen på en arbeidsadresse der fronten skal skapes, bit for bit.

♦ Etter en nøye avveining blant forlengst registrerte domener, blir det herison.no. Fordi vi trenger et Son-fokusert magasin med plass og design for flere og større bilder. Samtidig skal det være oversiktlig og med lett tilgang til stoffet.

Med blant annet flotte bildeserier skal vi portrettere Hollenderstaden, og etter hvert også folk som bor her.


Kort sagt: Bilder, reportasjer og artikler. Nyhetene og aktualitetene med mer må du fortsatt til LM for å finne, og det blir sterk kopling mellom vårt nye magasin og LM.

Adresseringen på nett blir likevel lagt opp slik at du selv velger hvilket av nettstedene du skal klikke deg inn på og hvor du skal gå ut.


Serverloggen vil registrere besøk og sesjoner på henholdsvis herison.no og lokalmagasinet.no separat og totalt.

Da gjenstår bare, i denne omgang, å tilføye at det på fronten blir litt nyheter likevel. Men ikke våre egne. Her blir det automatisk lagt ut lenker som systemets egen søkemotor henter fra siste nytt på fem eller seks nettsteder vi selv har valgt ut. Hvilke nettsteder? Vent og se!

Annet snadder? Vent og se!

Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland