www.lokalmagasinet.no NYHETER | Hallanderiet avvikles Sø. 27. sep. 2020
Meny

Hallanderiet AVVIKLES


Knut Christian og Gro Hallan ønske velkommen til prøveåpning av Hallanderiet i april 2014. LM-foto: Sturla Strand
HALLANDERIET ET MUSEUM FOR SEG SELV.
(Lenka virker nå.)

(28.11.18) Etter snart fem år skal Knut Chr. og Gro Hallan avvikle gjenstandsmuseet Hallanderiet på grunn av sviktende helse. Det blir ingen ny sommeråpen sesong i 2019. Lokalene i Storgata 33 vil bli overtatt av neste generasjon Hallan, Camilla og Christian, som planlegger et aktivitetshus. 
 
► Gjenstandene som knytter seg til Son vil bli tatt godt vare på, og kanskje vil den dukke opp igjen i en annen form i Son.

– Det har verken manglet på interesse eller besøk. Tvert om; vi har hatt godt og økende besøk, og gjesteboken er full av begeistring. Det har vært både moro og hyggelig, men sviktende helse gjør at vi ønsker å trappe ned noen aktiviteter, skriver Knut Chr. Hallan på Facebook.

Museumsgjenstandene vil bli pakket ned i løpet av vinteren. De som har donert gjenstander og vi ha disse tilbake, bes si ifra. De som ikke har rukket å besøke Hallanderiet, ønskes velkommen når flaggene er oppe.

– Vi skal holde åpent i januar. Besøk i grupper kan fortsatt avtales, avslutter Knut Chr. Hallan sin melding på Facebook i går.
 
Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland